Tervetuloa Suomen orkideayhdistyksen jäseneksi

Yhdistyksen uudeksi jäseneksi liittyminen tapahtuu yhdistyksen verkkokaupassa klikkaamalla alla olevaa nappia. Verkkokaupassa lisäät henkilötietosi. Jos kyseessä on lahjoitusjäsenyys, kirjoita saajan nimi kohtaan “toimitus eri osoitteeseen”. Tämän jälkeen voit maksaa 38 euroa pankki- tai luottokortilla.

Jäseneksi voi liittyä myös ottamalla yhteyttä sähköpostilla jasenasiat@suomenorkideayhdistys.fi tai puhelimitse 050 551 3222/Tapio. Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, saat kaikki kuluvan vuoden Orkidealehdet.

Jatkossa yhdistyksen jäsenmaksulasku toimitetetaan vuoden alussa sähköpostiisi. Jos sähköpostiosoite ei ole tiedossamme, lasku lähtetetään kirjeitse. Jos et ole saanut laskua kummassakaan muodossa, tarkista ensin sähköpostin roskapostikansio ja ongelman jatkuessa ota yhteyttä yllä olevalla sähköpostilla tai puhelimitse Tapioon.

SIIRRY KAUPPAAN