Olet lämpimästi tervetullut mukaan Suomen orkideayhdistyksen toimintaan!

Voit valita tilaajajäsenyyden, johon liittyy upean Orkidealehtemme painetun version toimitus kotiosoitteeseen, tai ehkä tyydyt edulliseen nettijäsenyyteen, jollon voit lukea orkidealehden PDF-kopiona. Muilta osin nämä kaksi jäsenyyden muotoa ja niiden jäsenedut ovat täysin samanlaiset. Juuri nyt voit liittyä nettijäseneksi ensimmäisen vuoden ajaksi tutustumishintaan. Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi ja se laskutetaan vuosittain. Voit peruuttaa jäsenyytesi tai muuttaa sitä milloin tahansa. Voit maksaa pankki- ja luottokorteilla tai suoraan pankkitililtäsi.

Uudistamme seuraavan vuoden aikana voimakkaasti jäsenpalvelujamme. Nyt listallamme ovat:

• Osa tämän sivuston menuvalinnoista on varattu vain jäsenille
  • Jäsenenä voit lukea verkkokaupassamme olevien Orkidealehtien kaksoisnumerot ilmaiseksi!
  • Saat jäsenkortin, jolle on tulossa alennuksia ja etuja – kunhan kerkeämme
  • Saat linkin live-jäsentapaamisiimme ja -orkideaklinikoihin
  • Voit osallistua orkideayhteistilauksiimme
  • Voit osallistua orkideamatkoihimme

JäsenyysHinta
Tilaajajäsen

38.00€ per vuosi.

Valitse
Nettijäsen

10.00€ nyt Seuraavana vuonna hinta on normaali 15.00€ vuosi. Jäsenyys uusitaan vuosittain automaattisesti, ellet peruuta sitä.

Valitse

Yhdistyksen keväällä pidettävä vuosikokous vahvistaa jäsenmaksun suuruuden seuraavaksi kalenterivuodeksi