0rkidealehti Mediakortti 2018

TEE OSOITTEENMUUTOS
OTA YHTEYTTÄ/CONTACT

ORKIDEALEHTI

Orkidealehti on Suomen Orkideayhdistys ry:n jäsenmaksuun sisältyvä jäsenlehti. Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa. Vuonna 2017 olemme juhlineet lehden viidettäkymmenettä vuosikertaa!

In 2017 we celebrated the 50th volume of our membership magazine Orkidealehti. It is published five times a year with ca. 44 pages, one of the issues being a more extensive double number. We target at a scientifically valid magazine, which serves our members with inspiring and useful contents about tropical and hardy orchids.

Lehden toimitus/Editor: Oili Pentinsaari, Riippakoivuntie 12 A, 02130 Espoo, puh/tel. +358 40 839 5246, orkidealehti@suomenorkideayhdistys.fi

Taitto/Layout: Sini Pellonpää

Vastaava toimittaja/Chief Editor: Juha Kuukkanen, puheenjohtaja@suomenorkideayhdistys.fi

ORKIDEALEHDEN (NUMEROON 3/1981 SAAKKA JÄSENLEHTI) SISÄLLYSLUETTELO 1968-2017, VUOSIKERRAT 1-50

Alla olevasta linkistä avautuva sisällysluettelo on kaksiosainen. Ensimmäisessä osassa artikkelit ovat numerokohtaisessa järjestyksessä, toisessa osassa ne on järjestetty kirjoittajien mukaiseen aakkosjärjestykseen. Ensimmäisen osan lehtien numerot ja toisen osan kirjoittajahakemisto löytyvät myös kirjanmerkeistä.

The link below contains an index to all published articles of the 50 volumes of the Finnish Orchid Society’s orchid magazine Orkidealehti, covering years 1968-2017. The first part contains articles published in individual numbers. The second part contains an alphabetical index arranged by authors. – Published as an electonic supplement to Orkidealehti 6/2017 (vol. 50(6): 1-219).

toimittanut /edited by Visa Lipponen

Orkidealehden sisällysluettelo 1968—2017. Vsk 1—50. LATAA 21 Mb!

Orkidealehtiin ja niiden sisältöön voi tutustua lisäksi verkkokaupassamme. Osa vanhoista irtonumeroista on myynnissä. Loppuunmyytyjä numeroita voi tiedustella kirjastosta.