Orkidealehti 2/2018

ORKIDEALEHTI 2/2018

Orkideaharrastaja matkustaa ympäri maailmaa, mutta laukussa ei ole leipää eikä piimääkään. Sinnehän pitää mahtua kamera ja paljon kokemuksia, tuoksua ja tunteita!

Tässä numerossa pääsemme Ecuadoriin. Käymme maailman orkideakonferenssin näyttelyssä WOC22, lennähdämme Galapagossaarille, melomme kanootilla pitkin Amazonian sademetsän jokia, juomme inkojen tavoin kaakaota.

Matkustusinto on ollut niin suurta, että vasta seuraavassa lehdessämme meitä kutsuu Lontoo, Pariisi ja Kreetan huhtikuu – kotomaamme luonnonihmeiden lisäksi.

Orkideat tutuiksi: 1. kukat selvittää kukan rakenteen ja pölytykseen liittyviä perusasioita.

Lumikuningatar-päivät Helsingin talvipuutarhassa 12. kerran. Tilaisuudesta on tullut hyvin suosittu ja hyvä käyntikortti yhdistyksellemme. Miten tähän on päästy? Menemme idean syntylähteille.

Luontomatkalla Ecuadorissa ja WOC22-näyttelyssä. Kaksi matkaraporttia runsaan kuvamateriaalin kera perehdyttää meidät näyttelyn lisäksi sekä paikalliseen luontoon että kaupallisesti kasvatettaviin orkideoihin.