Perhosorkidean hoito – PDF

Quick Checkout
Tuotetunnus (SKU): perhosorkidea Osasto: Avainsana tuotteelle

Orkideahdistyksen jäsenille on kertynyt huikea määrä kokemusta siitä miten perhosorkidea saadaan kukoistamaan Suomen oloissa. Linkin päässä oleviin hoito-ohjeisiin on koottu keskeinen tieto, jolla onnistut orkideasi uudelleen kukittamisessa vuosi toisensa jälkeen.

Ohjeissa kerrotaan:

• Mistä tunnistaa hyvälaatuisen orkidean kaupassa ja millaista orkideaa ei kannata ostaa
  • Miten orkidea sijoitetaan valon suhteen. Talvikauden lisävalo.
  • Eri lämpötilat vaikuttavat vahvasti kasvin viihtymiseeen ja kukintaan.
  • Väärä kastelu on yleisin orkidean menettämisen syy. Yksi helppo niksi ohittaa isoimman epäonnistumisen riskin.
  • Orkideaa lannoitetaan, mutta ei samoin kuin yleisiä huonekasveja
  • Perhosorkidea kasvaa luonnossa puiden oksistossa, jonka vuoksi sen kasvualustalla on erityisvaatimuksia
  • Kasvualusta pitää välillä vaihtaa. Videolla näytetään milloin ja miten kasvualusta vaihdetaan käytännössä.
  • Kuinka perhosorkidea kukitetaan uudelleen. Mitä tehdään vanhoille kukkavarsille.
  • Perhosorkidean mukana tulee valitettavan sein tuhoeläimiä. Miten niistä päästään eroon.

PDF-muotoinen ohjeisto on kahdeksan sivun mittainen. Voit ladata sen laitteellesi pankkitunnuksillasi 3,00 euron hintaan. Tuotto käytetään orkideayhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Maksua varten ei tarvitse kirjautua verkkokaupan asiakkaaksi.

Maksun jälkeen palaat sivulle, jonka linkkiä klikkaamalla näet ohjeet.  Sama linkki löytyy kaupan OMA TILINI-kohdasta lataukset (suoraan TÄSTÄ) ja vielä sähköpostiisi tulevasta viestistä.