YHTEISTILAUS 2018

Yhteistilauksemme toimittaja on Orchideengarten Karge-Liphard.

Tilauslistoihin voi vielä tutustua tästä:  PDF    Excel

NOUTO

Orkideat noudetaan lauantaina 12.5. kello 10–16 osoitteesta Riippakoivuntie 12 A, Espoon Pohjois-Tapiolassa. Paikan voit tarkistaa tästä kartasta. Käteismaksu noudettaessa. Puhelin 040 839 5246.

MATKAHUOLTO

Matkahuollon kautta toimitettavat tilaukset lähtevät eteenpäin keskiviikkona 9.5. Lasku seuraa tällöin paketin mukana. Kotimaan rahti lisätään laskun loppusummaan hintaan 7 euroa + 30 senttiä jokaiselta kasvilta.

Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa Matkahuollon toimipisteestä. Puhelinnumero on siis välttämätön tieto.

Voit valita myös Matkahuollon kotiinastikuljetuksen, jolloin hinta on 13 euroa + 40 senttiä kasvilta. Matkahuolto ottaa tässä tapauksessa puhelimitse yhteyttä, jotta voitte sopia tarkemman toimitusajan.

HUOMAUTUKSET

Jos sinulla on huomattamista kasvien laadusta tai löydät toimitusvirheitä, ota yhteyttä kahdeksan päivän kuluessa kasvien vastaanottamisesta joko sähköpostilla ari.matikka@suomenorkideayhdistys.fi tai puhelimella 040 550 8265. Ongelmatapauksista kannattaa ottaa selventävä valokuva.