YHTEISTILAUS 2018

Yhteistilauksemme toimittaja on Orchideengarten Karge-Liphard. Karge on lisännyt jokaiseen tilaukseen punaisen Epidendrum risteymän. Jos joku laji on jäänyt puuttumaan, paketista löytyy hyvityksenä ylimääräinen Slc. Mae Hawkins.

Tilauslistoihin voi vielä tutustua tästä:  PDF    Excel

NOUTO

Orkideat noudetaan lauantaina 12.5. kello 10–16 osoitteesta Riippakoivuntie 12 A, Espoon Pohjois-Tapiolassa. Paikan voit tarkistaa tästä kartasta. Käteismaksu noudettaessa. Puhelin 040 839 5246.

MATKAHUOLTO

Toimitukseen tuli hieman mutkia matkaan, minkä vuoksi Matkahuollon kautta tilatut orkideat pääsevaät matkaan vasta perjantaina 11.5. Lasku, joka sisältää myös Matkahuollon veloituksen, seuraa paketin mukana.

Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa Matkahuollon toimipisteestä.

Jos olet tilannut kuljetuksen kotiin asti, Matkahuolto ottaa puhelimitse yhteyttä, jotta voitte sopia tarkemman toimitusajan.

HUOMAUTUKSET

Jos sinulla on huomattamista kasvien laadusta tai löydät toimitusvirheitä, ota yhteyttä kahdeksan päivän kuluessa kasvien vastaanottamisesta joko sähköpostilla ari.matikka@suomenorkideayhdistys.fi tai puhelimella 040 550 8265. Ongelmatapauksista kannattaa ottaa selventävä valokuva.